HTML

Gazdag(g)ság vagy recesszió?

Friss topikok

  • maxval, a gondolkodni igyekvő birca: @kiwirágós kivirradtig: Eredeti szakmám nyelvész. S értek hozzá. (2013.09.22. 16:13) Mi drágul szeptembertől?
  • Igényes: @Paraván Design Ruhabolt: Akkor ez a baj. Nem vagy tisztában az érzelmi intelligencia fogalmával. ... (2013.09.19. 19:52) Köszöntő
  • Igényes: Érdekes ötlet. Nem is biztos, hogy rossz. :) (2013.09.19. 07:51) Cserebere nyaralok

2013.07.17. 16:13 Tigers

Cserebere nyaralok

Itt a nyár, itt a vakáció ideje, de ki tudja ezt megfizetni???

Olaszországban gondoltak a karcsúbb zsebű, de a munkára mindig hajlandóakra is. A www.barattobb.it honlap tengerparti Bed & Breakfast-ek és egyéni apartmanházak -illetve lakásokban való nyaralásokat ajánl, nem pénzért, de nem is ingyen. A nyaralóhelyek tulajdonosai az általában klasszikus, egy hetes vakációért cserébe munkát kérnek.

A szálláshely felújításra szorul? Jöjjön a brigád nyaralni! Új honlapra van szükség vagy csupán lefordítani angolra a régit? Itt a hely a fordítóknak, webmestereknek! Van, aki könyvtára bővítéséhez keres régi (vagy új) könyveket, DVD-ket, vagy napi 2-3 óra intenzí angoloktatást kér. Persze sokan vannak azok is, akik egyszerűen vendégül látnak nyaralójukban, cserébe pedig ők jönnének majd valamikor hozzánk üdülni.

Természetesen igény szerint választhatunk, hova is szeretnénk nyaralni menni, de a "felajánlanivalónk" szerint is kereshetünk a honlap rendszerében.

Szicíliában, Agrigentóban például ilyen kedves-aranyos helyre mehettek, már ha kőművesek vagytok vagy hajlandóak vagytok rendbe hozni a kertet.

Jó keresgélést és remélhetőleg jó nyaralást, bátorság, működik! (az oldal egyelőre csak olaszul elérhető, de nem nagy ördöngősség a használata a nyelvet nem beszélők számára sem).

szic

szicilia agrigento

szicilia
B&B Agro Antico - Agrigento - Szicília

4 komment

Címkék: nyaralás Olaszország ingyen vakáció Olaszországban


A bejegyzés trackback címe:

https://gazdasag.blog.hu/api/trackback/id/tr945411760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Teragigamega lélek 2013.07.18. 19:34:19

@Taurusz: Óbazz... na majd megmutatja valaki és aztán már biztos fogok tudni, na :D

Igényes 2013.09.19. 07:51:03

Érdekes ötlet. Nem is biztos, hogy rossz. :)
süti beállítások módosítása