HTML

Gazdag(g)ság vagy recesszió?

Friss topikok

  • maxval, a gondolkodni igyekvő birca: @kiwirágós kivirradtig: Eredeti szakmám nyelvész. S értek hozzá. (2013.09.22. 16:13) Mi drágul szeptembertől?
  • Igényes: @Paraván Design Ruhabolt: Akkor ez a baj. Nem vagy tisztában az érzelmi intelligencia fogalmával. ... (2013.09.19. 19:52) Köszöntő
  • Igényes: Érdekes ötlet. Nem is biztos, hogy rossz. :) (2013.09.19. 07:51) Cserebere nyaralok

2013.05.08. 12:45 Tigers

Főzzünk gazdaságosan

kosar

Hogyan együnk gazdaságosan, mégis jót..? Ebben segìt a www.gasztroabc.hu "Van Itthon" rovata, amely a hagyományos receptek publikálásán felül speciális keresőprendszerrel van ellátva. Ide beìrhatjuk az otthon rendelkezésre álló alapanyagokat (tej, tejszìn, hús, tészta stb.), a rendszer pedig ez alapján olyan recepteket ad, amelyeket azokkal el tudunk készìteni. 

A háztartás gazdaságossá tétele nem könnyű feladat. Első lépés a kiadási és bevételi oldal szigorú nyilvántartása, mindenféle módosìtások megtétele nélkül. Csak ìgy leszünk képesek aztán a "reformok" meghozatalára és azok hatékonyságának elemzésére. 

Hányszor fordult elő, hogy az esti vacsorához még ezt-azt-amazt kellett vásárolnotok?  

http://gasztroabc.hu/van-itthon/ 

Sok szerencsét, nemsokára újra jelentkezünk! 

Szólj hozzá!

Címkék: spórolás főzés hozzávalók gasztroabc


A bejegyzés trackback címe:

https://gazdasag.blog.hu/api/trackback/id/tr155287912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása